Έχει Όρια η Πολυτέλεια στα Ξενοδοχεία;

Η διαμονή σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο αποτελεί για όλους κρυφό όνειρο. Ακόμη και αν δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο, οι περισσότεροι συνεχίζουν να ονειρεύονται. Όταν μάλιστα βρεθούν μπροστά στο θέαμα ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχείου, κοιτάζουν με προσοχή και προσπαθούν να αφομοιώσουν κάθε λεπτομέρεια. Γι’ αυτό και υπάρχουν τόσα πολλά άρθρα στο διαδίκτυο για πολυτελή ξενοδοχεία, γεμάτα υπερβολική λάμψη και τρυφή.

Τα ξενοδοχεία πέντε αστέρων δεν είναι πλέον η κορυφή στον τομέα της φιλοξενίας. Αντιθέτως, υπάρχουν πια ακόμη πιο εντυπωσιακές ξενοδοχειακές μονάδες που διεκδικούν τα σκήπτρα. Ένα από αυτά είναι και το μοναδικό ξενοδοχείο επτά αστέρων στον κόσμο. Βρίσκεται στο Ντουμπάι και ο όρος πολυτελές ίσως το αδικεί. Πρόκειται σαφώς για το εκπληκτικό Μπουρτζ Αλ Αράμπ, με το σχήμα που κόβει την ανάσα. Ένα επιβλητικό κτίριο που κερδίζει τις καρδιές όλων των ταξιδιωτών και αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ξενοδοχεία επτά αστέρων ακόμη. Αυτό δε σημαίνει πως η πολυτέλεια και η άνεση λείπουν. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, οι παρεχόμενες εγκαταστάσεις και οι προσφερόμενες υπηρεσίες ξεπερνούν τις προσδοκίες των επισκεπτών. Με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση του κάθε επισκέπτη, υπάρχουν ξενοδοχεία που μετατρέπουν την εμπειρία διαμονής σε κάτι μοναδικό και φαντασμαγορικό. Πρόκειται για εξατομικευμένες υπηρεσίες, που σκοπό έχουν να προσφέρουν μια αίσθηση χαλάρωσης και περιποίησης που ξεπερνά τις προσδοκίες.

Αν επιθυμείτε να απολαύσετε πολυτελή διαμονή σε κάποιο από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας και του κόσμου, δεν έχετε παρά να ξεκινήσετε με μια έρευνα αγοράς. Ίσως εκπλαγείτε από τις προσφορές που υπάρχουν στο διαδίκτυο, ιδιαίτερα κατά τις περιόδους low season όπου η ζήτηση δεν είναι τόσο υψηλή. Αξίζει κάποιες στιγμές να απολαμβάνει κανείς τη διαμονή του χωρίς δισταγμούς και χωρίς περιορισμούς. Μέσα από την πολυτελή διαβίωση, οι αισθήσεις ξυπνούν και ο καθένας νιώθει μοναδικός, ξεχωριστός, αναζωογονημένος… ακριβώς όπως θα έπρεπε δηλαδή!

Leave a Comment